Tesla budapest töltés fotó mém facebook

Leparkolt a Teslával és őrült dolgott csinált a budapesti autós

Sok képet láttunk már az interneten, de ilyet még nem pipáltunk. Egy budapesti autós valószínűleg hazaért és valahogy meg kellett oldania a Tesla töltését. Úgy, hogy töltőállomás nem volt a közelben.

A Leglike nevű Facebook-oldalra feltöltött képen látszik, ahogy a Tesla tulajdonosa, miután beállt az ablak alá, egyszerűen a házból vezette ki az áramot. Nem vagyunk szakértők, de egyrész sem biztonságosnak, sem pedig szabályosnak nem tűnik ez a dolog.

De majd a tapasztaltabbak megerősítenek, vagy cáfolnak, megoldható-e így a Tesla töltés.

Arról egyébként éppen a múltkor írtunk a Luxushirek.hu oldalon, hogy nincsenek könnyű helyzetben a kocsik tulajdonosai. Fizetős lesz a Tesla töltés. Az igencsak meglepődött tulajoknak egy levél érkezett arról, hogy március 9-től lesz fizetős a töltők használata. Az írás szerint a díjak töltőhelyenként eltérhetnek, viszont üresjárati díjat is bevezetnek.

Akkor azt írta a Portfolio, hogy ezt abban az esetben számolják fel, ha egy Tesla úgy foglalja el valamelyik töltőoszlopot, hogy közben a Supercharger-állomás már legalább 50 százalékig megtelt, a töltés pedig már öt perce befejeződött. Érdemes lesz tehát odafigyelni, kedves autósok.

Ezt olvastad? Új kínai luxus elektromos autó jön Európába. Reszkethet a Tesla?

Hasonló cikkek