Jákob Zoltán barátnője nagy ő
Jákob Zoltán felesége drága ajándékokra számíthat

Nézd, hol jelent meg Jákob Zoli – nem akárki mellett ült

Jákob Zoli a következő Nagy Ő rendszeres szereplője már a magyar médiának. Most a Miss World Hungary (Magyarország szépe 2023) versenyen jelent meg és nem akárki mellett ült. Sarka Kata mellett nézte meg, ki lesz Magyarország szépe.

Korábban már kiderült, hogy meglátogatta a versenyzőket, hiszen a legszebb magyar lányok körmeit a Crystal Nails professzionális manikűrösei készítették. A milliárdos vállalkozó megérdeklődte hát, hogy elégedettek-e a végeredménnyel.

Az esemény zsűrielnöke – Jákob Zoli – korábban a versennyel kapcsolatban korábban azt mondta, hogy:

“Zsűrizéskor elsősorban a külső tulajdonságokat veszem figyelembe, azért mert a világversenyen is először azt értékelik, de fontos az is, hogy a lányok beszéljenek angolul.”

Jákob Zoli Sarka Kata Magyarország szépe 2023
Jákob Zoli és Sarka Kata a Magyarország szépe 2023-as versenyen

Nos, vasárnap elérkezett a Miss World Hungary csúcspontja. Luxus körülmények, csillogás és gyönyörű lányok. Kiválasztották ugyanis a legszebb magyar lányt, Jákob Zoli pedig az első sorból figyelhette a versenyzőket, ahogyan az MTI fotóján is láthatjuk, Sarka Kata társaságában.

És hogy pár szót a Magyarország szépe 2023-as versenyéről is írjunk. Négy év után megválasztotta a szakmai zsűri a legszebb magyar lányt, valamint két udvarhölgyét. Magyarország Szépe Hacsi Boglárka lett, az első udvarhölgy címet Szabó Orsolya, a második udvarhölgyét Novák Zafír Bella kapta. Itt van minden részlet a Miss World Hungary döntőjéről!

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük