Rolex Legóból? Elképesztő fotók terjednek az interneten

Lego Rolex? Talán sokan szívesen látnák ezeket az építőkészleteket a fa alatt, de sajnos van egy rossz hírünk: csak a mesterséges intelligencia járatja a bolondját velünk.

A Rolex karóra a siker szinonimája. A luxus és az órakészítői mesterség maradandó ikonja, amely túlmutat azon, amire hivatott: az idő ellenőrzésére. Valaki úgy gondolhatta, ezt sem lehet elég korán kezdeni, és az interneten olyan fotók kezdtek terjedni, amelyeken Rolex karórák láthatók – Legóból.

Kiderült, hogy a képeket egy Instagram-felhasználó, Vertigo1983 készítette, és akad még itt egy Cartier és egy Audemars modell is – írja az Esquire.

„Ha a Lego óramárkákkal fogna össze, az valószínűleg egy olyan kooperáció lenne, ami sokak tetszését elnyerné. Ez lenne a legjobb módja annak, hogy a gyerekeket megismertessük az elegáns órakészítéssel” – írja posztjában a felhasználó.

A Vertigo1983 által közzétett fotókat, mint kiderült, a mesterséges intelligencia segítségével készítették. Bár ha jól megnézzük, a képek nem tökéletesek, de maguk a darabok egész jól néznek ki.

A Lego a kreativitás és a játék örök szimbóluma. Az 1932-ben alapított dán márka mára globális kulturális jelenséggé nőtte ki magát. A bonyolult építészeti csodáktól kezdve a filmes franchise-okig terjedő készletekkel minden korosztályt képes magával ragadni.

Ezt olvastad? Ilyen luxusban élnek a gazdag magyar nyugdíjasok.

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük