Tomán Szabina RTL Cápák között Forbes

Íme Tomán Szabina legnagyobb kudarca a Cápák között műsorában

Az RTL Cápák között című műsora óriási siker. Legutóbb éppen a Forbes Magazin írt cikket a formátumról. Az 5. évad nézettségi adatai kiugróak és éppen ideje volt visszatekinteni a korábbi befektetésekre is. Tomán Szabina sok vállalkozásnak adott, vagy ígért pénzt és volt benne bőven siker és kudarc is. Nézzük!

Tebe. Ez így elsőre biztos nem mond sokat, pedig a jó kilátásokkal rendlekező vállalkozás nagyon jó pitchet adott elő Balogh Levente, Tomán Szabina, Balogh Péter, Lakatos István és Moldován András előtt. Közülük a női milliárdos befektető 15 millió forinttal szállt be Pocsaji Csilla csomagolásmentes bolthálózatába.

Az akkor is – és azóta egyre jobban – szem előtt tartott természetvédelem és tudatosság olyannyira vonzotta a Toman Diet megalkotóját, hogy rögtön ígért is egy zsák pénzt, 25 százalékért. A lótenyésztőből lett vállalkozó pedig élt a lehetőséggel és egymás tenyerébe csaptak a felek.

A második évad óta pedig szárnyalásba kezdtek. Az akkor egy Békés megyei bolttal rendelkező cég mára már másik kilenc városban van jelen. Sőt, kettő budapesti kerületben is megvetették a lábukat. 2021-ben így már 36 millió forintos árbevételnél tarottak.

Persze a sikerek mellett, ahogyan minden vállalkozásban, a Cápák között műsorában is vannak melléfogások. Így volt ez Tomán Szabina és Horváth Dániel „kapcsolatában” is. Az üzletasszony 15 millió forintot ígért 30 százalékért egy védőruhákkal foglalkozó cégben.

Ám, ahogy a Forbes írja, az üzlet nem köttetett meg. Kiderült ugyanis, hogy van némi káosz volt a vállalkozásban. A tárgyi eszközök nem stimmeltek, volt másnak is tulajdoni hányada, ráadásul, ami a legrosszabb: kissé megbízhatatlannak bizonyult a férfi.

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük