Egymilliót költ randira a város egyik királynője és ilyen elvárásai vannak

Solomon Zsuzsanna – a Város királynői sztárja – nem cicózik. Mindenkit háromszor átvilágít, mielőtt elkezdene ismerkedni, aztán egy kisebb vagyont költ ruhára, hogy jó benyomást keltsen.

Még fel sem ocsúdtunk a Nagy Ő-ből, ahol a milliárdos Jákob Zoltán kereste a párját (spoiler: nem találta meg), most újabb gazdag ember ismerkedését nézhetjük végig.

A Város Királynői – The Real Housewives of Budapest című RTL-es műsor egyik szereplője, Solomon Zsuzsanna is keresi az igazit.

Solomon Zsuzsanna élete nem egyszerű a Város Királynői műsoron kívül sem

Az üzletasszony jelenleg tanácsadóként dolgozik, és a dolog pikantériája, hogy férjnél van. Hiába, két gyermekét mégis kénytelen egyedül nevelni, míg Kanadában élő férje csak nagy ritkán látogat haza – ráadásul évek óta barátnője van. Megbeszélték, csak akkor válnak el, ha a másik szeretne újraházasodni.

Solomon Zsuzsanna persze nem elégszik meg akármelyik férfival. Arra a randira például biztosan nem menne el, amely csak egy egyszerű kávézásból vagy egy sétából állna, ennyiért ugyanis nem éri meg kirúzsoznia magát a Chanel vagy Dior rúzsával, vagy szépen felöltözni.

Egy kis bevásárlás

Most viszont nem menekülhetett, a műsorban ugyanis vakrandit szerveztek neki – írja az Index. Kiderült, hogy az üzletasszonynak ez az első vakrandija, mert mindenkit háromszor átvilágít, mielőtt ismerkedésbe fogna.

De ha már randi, nem aprózta el a készülődést: több mint egymillió forintért vásárolt.

Ruhapróbálgatás közben az eladónak mesélt arról, milyen számára az ideális pasi. Nem kell meglepődni: legyen magasabb az egzisztenciája az övénél, és ne legyen „anyuci kisfia”. Zsuzsanna azt azért hozzátette, hogy nem tartja magát aranyásónak.

Ezt olvastad? Ezek lesznek 2024 legjobb szállodái.

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük