borravaló
Rod Stewart milliós borravalót adott

Na, ki adott milliós borravalót szilveszterkor?

Szilveszterkor kicsit mindenki elengedi magát. Van, aki sokat iszik, más féktelenül énekel, az olyan sztárok pedig, mint Rod Stewart, két kézzel szórják a pénzt.

Ha a hírek igazak, akkor a legendás brit énekes irtózatos, 4,5 millió forintnak megfelelő borravalót hagyott egy helyen. A Blikk írt arról, hogy a 78 éves művész a szálláshelyén érezhette csodásan magát, így ütötte a milliós jatt az ottaniak markát.

Rod Stewart, a feleségével, Penny Lancasterrel, és két gyermekükkel, Alistairrel és Liammel együtt a szilveszteri ünnepeket Skócia egyik luxusszállodájában, a Gleneagles Hotelben töltötte. A szálloda szobái már önmagukban is magas áron, minimum 2000 dolláros (kb. 692 153 forintos) kezdőáron kínálkoznak.

Rod Stewart skót énekes a színpadon lepőrd mintájú felsőben és fehér ingben kócos hajjal

Ám Stewarték azonban a kiszivárgott hírek szerint a hotelben tartózkodásuk során ennél jelentősen magasabb összeget költöttek el.

Rod Stewart javaslatot is tett a borravaló elköltésére

A 13 ezer dolláros borravaló mellett kiemelte, hogy a szálloda személyzete a legjobb a világon, akik az ünnep ellenére is készségesek voltak és kitűnő szolgáltatást nyújtottak. Ráadásul, ha a kifizetett pénz nem lett volna elég, akkor még egy meglepő javaslattal is előállt.

Azt mondta a személyzetnek, hogy a 2024-es labdarúgó Európa-bajnokságon az összeset tegyék fel Skócia győzelmére.

Kapcsolódó: Itt egy nem is olyan drága magánsziget

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük