Curtis Barnai Judit
Curtis és szerelme, Barnai Judit

Curtis a párját nem vitte el Dominkára, de egy másik szépséget igen. A fotó láttán irigykedünk!

Curtis, civil nevén Széki Attila úgy döntött, hogy kivesz két hét szabadságot a megterhelő ünnepi szezon és 2023 után és irány Dominika.

Korábban cikkeztünk arról a Luxushirek.hu oldalon, hogy Széki már megvillantotta a bal csuklóját egyszer. Akkor egy egy Audemars Piguet Royal Oak OffShore darab volt a Celeb vagyok ments ki innen győztesén.

És mi volt a fárasztó számára a tavalyi évben? A színpadi fellépések és haknik mellett a rajongók emlékezhetnek rá, hogy a rapper feltűnt Sebestyén Balázs műsorában, a Nyerő Párosban és az RTL másik produkciójában, a The Voiceban is megcsodálhatták, akik kíváncsiak voltak rá.

Most milyen órában mutatkozott Curtis?

Curtis a szerelme, Barnai Judit nélkül utazott Dominikára, de nem lesz egyedül. Egyrészt a barátaival szállt fel a repülő Buisness Class osztályára, másrészt becsatlakozik majd L.L. Juniorhoz és párjához, Dárdai Blankához – írja a Ripost. Egy másik szépséget azonban elvitt magával a paradicsomba. Mutatjuk!

Az biztos, hogy ilyen helyre illik megjelenni valahogy, ezért a zenész nem aprózta el és feldobta a szettjét egy 7 millió forintos Rolex Submariner típusú órával.

KAPCSOLÓDÓ: Most lesz jó befektetés a használt luxusóra?

Korábban egyébként a Luxushirek.hu oldalon is írtunk arról, hogy a rivális csatorna sztárja, Krausz Gábor is Rolexet visel, aminek egészen elképesztő ára van.

De vissza is Curtishez, aki az Instagramon csupa pozitív visszajelzést kapott a bejelentésre, hogy elutazik. Sokan jó utat kívántak neki, más pedig jelezte, hogy ők is hamarosan indulnak. Nekünk pedig egyelőre marad a sóvárgás a meleg idő és a csodaszép tengerpartok után.

A rapper amúgy meg is mutatta a szépséget a csuklóján, nem is akarjuk eltitkolni, íme:

curtis rolex luxus óra
Curtis, a beszállókártya és a luxus Rolex

Azt már mindenki képzeletére bízzuk, hogy ebben a földi paradicsomban mekkora bulikat csapnak majd, de egyben biztosak lehetünk, luxusból nem lesz hiány. Tudjátok, kik voltak még ott korábban? Jákob Zoltán középvezetői.

Korábban megírtuk, hogy a körömkirály és egyben Magyarország egyik leggazdagabb embere előszeretettel ad ajándékokat nekik, hogy jó legyen a munkahelyi légkör és megfelelően motiváltak legyenek. Ő maga árulta el az egyik interjúban, hogy voltak már a Maldív-, illetve a Seychelle-szigeteken és Dominikán is. Megkapják tehát a magukét az alkalmazottai.

Hasonló cikkek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük