Jákob Zoltán gyerek álom videó Ferrari
Jákob Zoltán venne egy szigetet a Maldív-szigeteken

Jákob Zoltán teljesítette egy gyerek álmát a luxusautójával

Jákob Zoltán kezd elképesztő népszerű lenni. A TikTok-on közel 250 ezren követik a TV2 Nagy Ő című műsorának főszereplőjét.

Mi is írtunk már róla itt a Luxushirek.hu oldalon. Fantasztikus, milliárdos házat vett az üzletember Budapest szívében. Körbe is vezetett egy stábot, hogy megmutassa, majdnem minden a 2023-as trendeknek megfelelő az otthonában.

Azután kikerült egy videó arról is az oldalára, hogy szokott főzni, meg Fidzsire menni és ha már ott volt, hozott ásványvizet is a hűtőjébe, csak mert szereti. Azután Jákob Zoltán gyerekei is szóba kerültek, róluk azt mondja, mindig arra tanítja őket, hogy ne hencegjenek a pénzükkel, próbáljanak normális életet élni.

Persze nem egyszerű a 37. leggazdagabb magyar lányának lenni például, volt, hogy a „gazdag” gúnynevet akasztották rá. És ha már gyerek. Nemrégen került fel a TikTok oldalára egy videó, ahol egy srác jött azzal a kérdéssel, hogy beülhet-e a tűzpiros, 100 milliós Ferrarijába, amit a múltkor hajtottak meg.

@jakob.zoli 🧒🏻🏎️prooba #ferrari #ferraribudapest ♬ eredeti hang – Jákob Zoli

„Tényleg” – kérdezte a srác, miután a szimpatikus milliárdos lehetőséget adott neki, hogy beüljön. „Úristen, nem hittem, hogy egyszer eljön a nap, hogy beleülhetek egy Ferrariba” – hitetlenkedett tovább Marcello, akiről kiderült, hogy ráadásul olasz. Nos, így teljesítette egy gyerek álmát Jákob Zoltán.

Az üzletember neve egyébként sokaknak ismerős lehet, hiszen Magyarországon elsőszámú és a világon is elismert műkörömépítő márka, a Crytals Nails kitalálója és tulajdonosa. Az üzletember kezdetben építészmérnökként dolgozott. 20 éve egy barátjának köszönhetően került be a szépségiparba, ma pedig már a hatalmas „körömbirodalma” mellett sikeres ingatlanfejlesztő céget is visz.

Nézzünk egy kicsi infografikát. Kicsoda Jákob Zoltán?

Kicsoda Jákob Zoltán?

Ha hasznosnak, vagy érdekesnek találtad a cikket, oszd meg az ismerőseiddel is!

Hasonló cikkek